Praktische info

Hieronder vind je alle praktische info over de Keytrade Bank TRAIL Knokke-Heist (Walk).

Naast een parcours door een indrukwekkend decor bieden we jou ook volgend deelnamepakket aan:

 • Exclusieve herinneringsmedaille
 • Bevoorrading onderweg en aan de finish
 • Sportinez-verzekering tijdens de wedstrijd. Meer info
 • 9u15: afhalen polsbandjes walk en daginschrijving

 • 9u45 – 10:15: vrije start wandelaars (wandelaars die 22 km stappen moeten voor 10u vertrekken)

Locatie : Burgemeester Graaf Leopold Lippens Park (Smedenstraat 93 – 8300 Knokke-Heist)
De finish sluit om 16u.

Afhalen polsbandje

Wie ingeschreven is, ontvangt een bevestigingsmail met daarin zijn/haar e-ticket. Met dit e-ticket kan je op zondag 26 november jouw startbewijs/polsbandje afhalen. Geen e-ticket ontvangen? Check dan zeker de spamfolder van je mailbox.

Afhalen T-shirt

Als je een T-shirt hebt besteld ontvang je samen met je polsbandje een T-shirt bonnetje. Hiermee kan je aan de T-shirtstand in de start-/finishzone jouw shirt ophalen.

Let wel: het aanduiden van de gewenste maat bij het inschrijven is louter informatief en geen garantie dat deze maat bij het afhalen van de T-shirt nog beschikbaar is. Hoe vroeger je je T-shirt komt ophalen, hoe meer kans je hebt dat de gewenste maat nog beschikbaar is.

In sporthal De Stormmeeuw kunnen lopers zich na afloop douchen. Er zijn tevens gescheiden groepskleedkamers voorzien.

Na de inspanning, is het tijd voor ontspanning!  Op vertoon van je startbewijs (borstnummer of polsbandje) kan je op zondag 26 november na de Trail Knokke-Heist aan gereduceerd tarief gaan zwemmen en genieten van de verschillende sauna’s in Sportoase Duinenwater.

Je betaalt slechts 4,50 € voor toegang tot de verschillende zwembaden en de verschillende soorten sauna’s. Als dat geen ideale afsluiter is van deze sportieve dag !

*opgelet: Sportoase Duinenwater is op zondag open tot 18u!

Bevoorradingspunten parcours 16 km (16.8 km):

 • 2 bevoorradingen

Bevoorradingspunten parcours 22 km (23 km):

 • 3 bevoorradingen

We proberen de Keytrade Bank Trail Knokke-Heist op een milieubewuste manier te organiseren. Zo zullen bij de bevoorradingsposten GEEN wegwerpbekertjes beschikbaar zijn voor de deelnemers. Dat wil zeggen dat elke deelnemer zijn of haar eigen bekertje/drinkbus zal moeten meenemen. Op de dag van het event is het mogelijk om een opvouwbaar siliconen bekertje te kopen voor € 3 aan de helpdesk.

Parkeren kan op de parking van de Carrefour Market, aan Sporthal De Stormmeeuw of op de parking aan het stadion (alle in de Smedenstraat)

Probeer zoveel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer te komen. 

Honden aan de leiband zijn van harte welkom!  Vergeet de poepzakjes niet! 

Goed nieuws!  Ben je nog geen lid van Wandelsport Vlaanderen?  Dan is het nu het ideale moment om lid te worden! Als je je inschrijft voor de Trail Knokke-Heist, kan je in het inschrijfformulier aanduiden dat je lid wil worden van Wandelsport Vlaanderen.

Je betaalt slechts 20 € ipv 35 € voor je lidmaatschap (tot eind december 2024).

Waarom lid worden van de wandelfederatie?  We zetten het even op een rijtje voor jou:

 • Korting op je inschrijving voor sommige andere wandelevents van We are Walking (bijvoorbeeld de Keytrade Bank Mijnentocht of de AG Belgian Coast Walk)
 • Korting op alle wandelingen georganiseerd door de wandelclubs in heel Vlaanderen (raadpleeg de kalender online op www.walkinginbelgium.be)
 • Verzekering 24 op 24 – 7 op 7 tijdens alle wandelactiviteiten van Wandelsport Vlaanderen (lichamelijke ongevallen/BA en rechtsbijstand)
 • Abonnement op het wandelmagazine Wandel.be
 • Alle info over een lidmaatschap vind je hier