Praktische info

Hieronder vind je alle praktische info over de Keytrade Bank TRAIL Knokke-Heist (Run).

Naast een parcours door een indrukwekkend decor bieden we jou ook volgend deelnamepakket aan:

 • Exclusieve herinneringsmedaille
 • Tijdsopname door middel van een chip
 • Bevoorrading onderweg en aan de finish
 • Kleedkamers
 • Gratis bewaarplaats voor sporttassen
 • Sportinez-verzekering tijdens de wedstrijd. Meer info
 •  
 • 8u: afhalen borstnummers
 • 8u30: groepsstart 22 km, aansluitend vrije start 22 km tot 8u59
 • 9u: groepsstart 16 km, aansluitend vrije start 16 km tot 9u15
 • 9u15: groepsstart 8 km, aansluitend vrije start 8 km tot 9u30


Locatie : Burgemeester Graaf Leopold Lippens Park (Smedenstraat 93 – 8300 Knokke-Heist)
De finish sluit om 16u.

Afhalen borstnummer

Wie ingeschreven is, ontvangt een bevestigingsmail met daarin zijn/haar e-ticket. Met dit e-ticket kan je op zondag 26 november jouw borstnummer afhalen. Geen e-ticket ontvangen? Check dan zeker de spamfolder van je mailbox.

Afhalen T-shirt

Als je een T-shirt hebt besteld ontvang je samen met je startnummer een T-shirt bonnetje. Hiermee kan je aan de T-shirtstand in de start-/finishzone jouw shirt ophalen.

Let wel: het aanduiden van de gewenste maat bij het inschrijven is louter informatief en geen garantie dat deze maat bij het afhalen van de T-shirt nog beschikbaar is. Hoe vroeger je je T-shirt komt ophalen, hoe meer kans je hebt dat de gewenste maat nog beschikbaar is.

De tijdsmeting gebeurt via een elektronische chip. Deze chip, aan de achterzijde van het borstnummer, meet de nettotijd tussen start en finish. Dat betekent dat je tijd pas begint te lopen als je over de startlijn passeert. Deze extra service zorgt voor een meer correcte tijdsopname.

Deze chip is in de inschrijvingsprijs inbegrepen en moet na de wedstrijd niet meer worden gerecupereerd.

Plooi het borstnummer niet en verwijder de stickertjes op de chip niet.

In sporthal De Stormmeeuw kunnen lopers zich na afloop douchen. Er zijn tevens gescheiden groepskleedkamers voorzien.

Na de inspanning, is het tijd voor ontspanning!  Op vertoon van je startbewijs (borstnummer of polsbandje) kan je op zondag 26 november na de Trail Knokke-Heist aan gereduceerd tarief gaan zwemmen en genieten van de verschillende sauna’s in Sportoase Duinenwater.

Je betaalt slechts 4,50 € voor toegang tot de verschillende zwembaden en de verschillende soorten sauna’s. Als dat geen ideale afsluiter is van deze sportieve dag !

*opgelet: Sportoase Duinenwater is op zondag open tot 18u!

Vanaf 8u00 kan je op zondag 26 november je sporttas afgeven aan de ‘bewaarplaats sporttassen’.

Er zal een genummerde sticker op je tas gekleefd worden. Hetzelfde nummer wordt ook op je borstnummer gekleefd. Na het lopen/wandelen kan je enkel op vertoon van je borstnummer met deze sticker je sporttas terug ophalen.

Losse kledingstukken of plastic zakken worden niet aanvaard. Zorg dus dat je een goed sluitende (sport)tas meebrengt om je spullen in te steken.

Bevoorradingspunten parcours 16 km:

 • 2 bevoorradingen


Bevoorradingspunten parcours 22 km:

 • 3 bevoorradingen

We proberen de Keytrade Bank Trail Knokke-Heist op een milieubewuste manier te organiseren. Zo zullen bij de bevoorradingsposten GEEN wegwerpbekertjes beschikbaar zijn voor de deelnemers. Dat wil zeggen dat elke deelnemer zijn of haar eigen bekertje/drinkbus zal moeten meenemen. Op de dag van het event is het mogelijk om een opvouwbaar siliconen bekertje te kopen voor € 3.

Parkeren kan op de parking van de Carrefour Market, aan Sporthal De Stormmeeuw of op de parking aan het stadion (alle in de Smedenstraat)

Probeer zoveel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer te komen.